Primer i putokaz generacijama koje stasavaju u oblasti KGH

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Živojin Perišić

Apstrakt

Ovoga puta objavljujemo razgovor sa Živojinom Perišićem, dipl. inž., „legendom“ struke KGH u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, čovekom koji je bio angažovan na projektima rađenim za Evropu, Aziju, Afriku, koji je bio na sastancima i u SAD na stručnim skupovma ASHRAE-a i drugih stručnih asocijacija u svetu, koji je stekao autoritet svetskog putnika KGH ali i projektanta i stvaraoca. Mnoge aktivnosti i detalje iz njegovog inženjerskog života nismo znali ni mi koji smo se angažovali na pozivanju na ovaj razgovor za časopis „KGH“, i bili smo zadivljeni gde je sve naš doajen Društva za KGH službeno i privatno bio, šta je sve ostvario i gde je sve izlagao i predavao kao član raznih međunarodnih asocijacija i firmi.
Hvala kolegi Perišiću, bila je i čast i zadovoljstvo što ste se, posle dužeg premišljanja, odlučili za ovaj intrervju. Vaš tekst će biti primer i putokaz generacijama koje stasavaju u oblasti KGH.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Kako citirati
PERIŠIĆ, Živojin. Primer i putokaz generacijama koje stasavaju u oblasti KGH. KGH – Klimatizacija, grejanje, hlađenje, [S.l.], v. 50, n. 1, p. 33-42, feb. 2021. ISSN 2560-340X. Dostupno na: <http://izdanja.smeits.rs/index.php/kgh/article/view/6440>. Datum pristupa: 21 apr. 2021
Sekcija
Intervju