Inženjerska praksa sticana u Ruskoj Federaciji

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Redakcija časopisa

Apstrakt

Uspešni ljudi iz Srbije poznati su širom sveta, i svojim umećem i znanjem strpljivo grade novu – bolje reći pravu sliku o onome šta zaista stručnjaci iz naše zemlje mogu i znaju.
Do sada smo uglavnom pisali o iskustvima stručnjaka koji su radili u SAD-u, a ovoga puta objavljujemo intervju sa inženjerom čija su iskustva iz Rusije veoma pozitivna i značajna za dalju promociju srpskog inženjerstva. Naš sagovornik je inženjer Aleksandar Pjević, mladi stručnjak koji se svojim projektima najpre afirmisao u Srbiji, a zatim se svojim znanjem i stručnošću izborio za ugledno mesto na velikom ruskom tržištu inženjerskih ideja.
Upravo je to tema o kojoj je razgovarao sa prof. Branislavom Todrovićem, glavnim urednikom časopisa „KGH“: kako je uspeo da ostvari takav uspeh u Rusiji za 14 godina koliko je proveo
u toj zemlji, kakve su razlike između naših i ruskih zahteva u sferi projektovanja i mnogim izazovima i specifičnostima pojedinih projekata na kojima je radio.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Kako citirati
ČASOPISA, Redakcija. Inženjerska praksa sticana u Ruskoj Federaciji. KGH – Klimatizacija, grejanje, hlađenje, [S.l.], v. 48, n. 1, p. 54-57, mar. 2019. ISSN 2560-340X. Dostupno na: <https://izdanja.smeits.rs/index.php/kgh/article/view/4331>. Datum pristupa: 29 may 2023
Sekcija
Intervju