Pregled energetske efikasnosti u Evropskoj uniji

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Redakcija Časopisa

Apstrakt

Evropska unija je objavila pregled stanja energetske efikasnosti u 12 zemalja članica Unije, kao i sumarne podatke za celu Uniju.
Smatrajući da su ti podaci, njihovo praćenje i primena efikasnosti vredan putokaz i podstrek za istraživanje, praćenje i unapređivanje efikasnosti energije u našoj zemlji, "KGH" će u dva dela (u ovom broju i u broju 1/2005) objaviti prikaz dela ovih rezultata jer su ti podaci posebno korisni i onima koji vode našu energetiku i definišu finansiranje njenog efikasnijeg delovanja.

U ovom broju objavljujemo preglede energetske efikasnosti u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Norveškoj, Austriji, Grčkoj. U broju 1/2005 biće štampani podaci iz Irske, Španije, Holandije, Švedske, Italije i Finske, kao i pregled energetske efikasnosti u celoj Evropskoj uniji.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Kako citirati
ČASOPISA, Redakcija. Pregled energetske efikasnosti u Evropskoj uniji. KGH – Klimatizacija, grejanje, hlađenje, [S.l.], v. 33, n. 4, p. 65-69, dec. 2016. ISSN 2560-340X. Dostupno na: <https://izdanja.smeits.rs/index.php/kgh/article/view/944>. Datum pristupa: 07 may 2021
Sekcija
Energetska efikasnost